Drvena ogradica za djecu (vrtić)

Drvena ogradica za djecu (vrtić) sastoji se od osam panela, od kojih je jedan panel vrata (90×68 cm). Ova ogradica napravljena je od visokokvalitetnog punog drveta smreke, što je izdržljiv i siguran materijal za ogradice namijenjene zaštititi malu djecu. Ovaj proizvod savršen je za roditelje koji žele osigurati sigurno okruženje za svoju bebu ili malo dijete, pružajući im siguran prostor za prve pokušaje puzanja i hodanja.

Svaki panel ograde ima dimenzije 90 x 68 cm i svi paneli se lako mogu spojiti u različite oblike, poput kvadrata dimenzija 180 x 180 cm ili duguljastog četverokutnog oblika dimenzija 270 x 90 cm. Ovo omogućava roditeljima da prilagode ogradicu svojim potrebama, ovisno o veličini prostora i broju djece koju paze.

Udaljenost između pojedinačnih šipki na ogradici je oko 6,5 cm, što je dovoljno usko da spriječi prolazak djeteta kroz njih, ali dovoljno široko da se pruži dobra vidljivost i prozračnost. Svi elementi ograde su kvalitetno obrađeni s glatkim i zaobljenim kutovima, što sprječava ozljede djeteta.

Ogradica se brzo i jednostavno sastavlja, a kada se rastavi, zauzima malo prostora što olakšava čišćenje i pohranjivanje. Osim toga, ova ogradica za djecu ima i drugu namjenu – može služiti i kao zaštita ispred peći, stepenica i slično, čineći ju vrlo praktičnom i multifunkcionalnom.

Boja proizvoda je smeđa, što daje prirodan i topao izgled, a dimenzije su 2,7 x 0,9 x 0,68 metara (D x Š x V). To znači da ova ogradica ima dovoljno visine da spriječi djetetu da pobjegne, ali je i dovoljno niska da roditelji lako mogu nadzirati svoju djecu unutar ograde.

Ukratko, drvena ogradica za djecu (vrtić) je izdržljiva, sigurna i praktična opcija za roditelje s malom djecom koja žele pružiti svojoj djeci sigurnost i slobodu kretanja.

Što je digitalna transformacija?

Digitalna transformacija je proces primjene digitalnih tehnologija kako bi se poboljšao način na koji tvrtke posluju, a sve u cilju poboljšanja učinkovitosti, konkurentnosti i vrijednosti

Kako odrediti cijene usluge ili proizvoda?

Jedan od najvažnijih elemenata poslovanja je postavljanje odgovarajuće cijene proizvoda ili usluge. U ovom članku ćemo govoriti o tome kako odrediti cijenu svojih proizvoda ili

Drvena ogradica za djecu (vrtić)

Drvena ogradica za djecu (vrtić) sastoji se od osam panela, od kojih je jedan panel vrata (90×68 cm). Ova ogradica napravljena je od visokokvalitetnog punog

Kako postati IT stručnjak?

S razvojem tehnologije, IT sektor je postao jedan od najbrže rastućih i najperspektivnijih sektora u svijetu. Ovaj sektor pruža brojne mogućnosti za karijeru i rast.