Gdje mogu pronaći besplatne ikone za svoju web stranicu?

Besplatne ikone su izvrsna opcija za dodavanje vizualnih elemenata vašoj web stranici bez potrebe za dodatnim troškovima. Postoji nekoliko web mjesta na kojima možete pronaći kvalitetne besplatne ikone za svoju web stranicu:

Flaticon

Flaticon je popularna platforma koja nudi ogroman izbor besplatnih ikona različitih stilova i kategorija. Možete pretraživati i preuzimati ikone u različitim formatima.

FontAwesome

FontAwesome je poznat po svojim ikonama koje se mogu koristiti putem fonta. Ova platforma nudi i besplatne ikone uz mogućnost dodatnih premium opcija.

Iconfinder

Iconfinder je još jedna popularna platforma s velikim izborom besplatnih ikona. Možete filtrirati ikone prema različitim kriterijima kao što su boje i stilovi.

Material Icons

Material Icons je Googleova platforma s ikonama koje prate Material Design smjernice. Ove ikone su posebno prikladne za moderne web stranice.

Icons8

Icons8 nudi besplatne ikone u različitim stilovima i formatima. Također imaju alat za uređivanje ikona i generiranje prilagođenih ikona.

Noun Project

Noun Project je platforma s ogromnom kolekcijom ikona koje su stvorili dizajneri diljem svijeta. Nudi besplatne ikone uz mogućnost donacija dizajnerima.

Freepik

Freepik nudi besplatne resurse za dizajn, uključujući ikone. Također imaju širok izbor vektorskih ilustracija i grafičkih elemenata.

SVGRepo

SVGRepo nudi velik broj besplatnih SVG ikona koje možete pretraživati po kategorijama i ključnim riječima.

Pixabay

Pixabay je popularna platforma za besplatne fotografije, ali također nudi i kolekciju besplatnih vektorskih ikona.

Prije korištenja ikona provjerite uvjete korištenja na svakoj platformi kako biste bili sigurni da smijete koristiti ikone na svojoj web stranici bez problema.

Objavljeno dana