Luksuzni dizajn i vrhunska funkcionalnost dječjih kolica Cybex Talos S Lux 3u1 Ocean Blue 

Dječja kolica su neizostavan dio opreme svake moderne obitelji s malim članovima. Kada je u pitanju udobnost, sigurnost i funkcionalnost, Cybex Talos S Lux 3u1 Ocean Blue s konstrukcijom Silver predstavljaju vrhunski izbor. Ova kolica spajaju luksuzni dizajn s inovativnim značajkama, pružajući vašem djetetu udobnost i sigurnost tijekom svake vožnje.

Luksuzni dizajn i vrhunska kvaliteta

Cybex Talos S Lux 3u1 Ocean Blue ističe se svojim elegantnim dizajnom i vrhunskom izradom. Kombinacija ocean plave boje i srebrne konstrukcije privlači poglede gdje god da krenete. Osim što izgledaju sjajno, ova kolica izrađena su od visokokvalitetnih materijala koji jamče dugotrajnost i pouzdanost.

Funkcionalnost prilagođena svim potrebama

Ova višenamjenska kolica pružaju maksimalnu fleksibilnost i prilagodljivost svakodnevnim potrebama roditelja i djece. Od rođenja do 4. godine života, Cybex Talos S Lux nudi sve što vam je potrebno za udobne i sigurne šetnje.

Tehničke karakteristike

Korištenje kolica s košarom za novorođenče: Ova kolica su pogodna za novorođenčad te podržavaju težinu do 9 kg.

Korištenje kolica sa sportskim sjedalom: Nakon 6 mjeseci, možete preći na sportsko sjedalo koje podržava težinu do 22 kg.

Kompatibilnost s autosjedalicama: Uz pomoć adaptera, moguće je instalirati autosjedalice grupe 0+ Cybex®, pružajući dodatnu sigurnost i praktičnost.

Praktično sklapanje: Kolica se mogu lako sklopiti u stojećem položaju, što olakšava transport i pohranu.

Kvalitetno prigušivanje vibracija: Opremljena su s kvalitetnim prigušivačima vibracija na sva četiri kotača, osiguravajući mirnu vožnju čak i po neravnim terenima.

Podesiva teleskopska ručka: Ručka je podesiva prema visini, pružajući udobno držanje za sve korisnike.

XXL Supreme krović: S velikim krovićem i dodatnom mrežicom za bolju cirkulaciju zraka, vaše dijete bit će zaštićeno od sunca i vrućine.

Jednostavno čišćenje: Tkanine kolica su jednostavno perive u perilici na 30°C, što olakšava održavanje higijene.

Dizajn iz Njemačke: Cybex Talos S Lux kolica dizajnirana su i oblikovana u Njemačkoj, što jamči visoku razinu kvalitete i pouzdanosti.

Najbolji u svojoj kategoriji

Prestižna nagrada Red Dot Award 2021 dodijeljena je kolima Cybex Talos S Lux, ističući ih kao vrhunski proizvod s jedinstvenim dizajnom i izvanrednom funkcionalnošću. Ova nagrada potvrđuje izuzetnu kvalitetu i inovativni pristup koji Cybex donosi na tržište dječjih kolica.

Izvanredne značajke za udobnu vožnju

Cybex Talos S Lux kolica impresioniraju svojim jedinstvenim značajkama koje pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost vašem djetetu. S luksuznim sjedalom koje pruža optimalnu potporu i udobnost, vaše dijete će uživati ​​u svakoj vožnji. Veliki Supreme XXL krović pruža zaštitu od sunca, dok mrežica osigurava prozračnost i otvoren pogled na okolinu.

Pogodno za sve terene

Cybex Talos S Lux savršen je za vožnju po svim terenima, od glatkih gradskih ulica do nepristupačnih prirodnih staza. Veliki kotači i neovisni ovjes omogućuju glatku vožnju čak i po neravnim terenima, dok se podesiva ručka prilagođava korisnicima svih visina.

Cybex Talos S Lux 3u1 Ocean Blue s konstrukcijom Silver predstavljaju savršen izbor za moderne obitelji koje traže kombinaciju luksuza, udobnosti i sigurnosti. Sa svojim elegantnim dizajnom, vrhunskom izradom i inovativnim značajkama, ova kolica pružaju sve što vam je potrebno za ugodne šetnje s vašim malim mališanima.

Objavljeno dana